evet arkadaşlar kurallar çerçevesinde burda kapışmanız dileğiyle (x
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
En son egemenl04d1nq tarafından Ptsi Tem. 28, 2008 6:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
MesthLeS demiş ki:Sebebi oLmadan hedefi buLunmayan sözLeriniz miydi bizi mağLubiyete sürükLeyecek oLan , ben çoban sense şehirde yaşayan bir züppe bu muydu adaLet anLayışı adam oLun bir nevze benim dissimi oLuşturur keLime içinizdeki ateşi söndürün çünkü dayanıLmaz bu adamın yeLine , yaptığınız makara oLdu ortama maskara ve bu adamın heLyum sandığı gaza bakın sadece bir hava , arkanızda duran yaLakaLar size göre baba nasıL bir ütopya ki batman'i sanar yarasa o sadece bir fiLm gevezeLiğinizLe ters orantıLı sizdeki iLim kusura bakmayın eLimden çok acıtır diLim yok eder hicvim , haLa hâLinizLe iLişkiLi bir anLam aramakta tıp napıcaksınız o seviyesiz ortamın zirvesine varıp ? bahsettiğim sanalrap her daim içinde buLundurmakta hain akLınızı bürür kin ve otur kendi köşene sin MESTHLES burdayken lakin birşey geLmez eLimden konuşur itLer az konuşup çok susturur benim gibi yekLer , bekLer kapında şerefsizLer sebebi beLLi zeka seviyen 100 üzerinden eLLi yada daha düşüktür beLki , ama biL ki ben kaçmam ortamdan sizin gibi lakin eLden birşey geLmezki sanalrap'teki birkaç şerefsize dağda gezerken rastLadım sana ait bir ize yani ÖKÜZ izine , ne yapayım söyLeyin ben size Özgür kardeşim kasmak mıydı çare MesthLeS 50 Mhz iken sen yanda yayan yürü eLinden birşey geLmediği taktirde basarsın küfrü yanıma geLeceksen geL ikamet ettiğim konut yerin yedi kat üstü , bir ferrarisi var birde kendine ait büstü oLmuş adam burjuva bana rap yapıLabiLecek her yerdir yuva iş istiyorsan aL eLine sıva ve gitde kendi g.tünü parmakLa...
Okuyana zevk vereceğini sanıyorum , okumayan kendi bilir..
Saygılar..
FERO demiş ki:tatilden yeni döndüm, selamlar ve saygılar
siteye benden bir siftah ve alayınızda kaygılar
sancılar hep bir yerde bütün kızlar toplanmış
okumadım çoğunu zaten alayınız boktanmış böee
adını sayacamayacağım kadar saçma rapci burada
sözde diss attığnı sanarlar ermek için murada
ulan 2 dissde finalde bayanla eşleşen abhazk denen mal
boyunun ölçüsünü aldım ben , imza FERO yer Sanal
hala ayakaltındasın halada hakiki aptal, yazılanları algılamayacak kadar çapsız çapta
bakta feyz al lan, cümle ucuna rhym uydurmak benden öğrendiğin en kötü marifet
tek kişilik stand upun izlenmio yeter artık, çekil şöylede izlerimi takip et
kısa bir diss olsun izleyenleri baymasın isterim ben , sıkılmasın ahali
bura bundan sonra FERO nun at koştuaracağı tek eğlence mahali
dotum CAKO bana dedi gel burda eğlenirsin gülersin
ve ayarında olmayan bir çok eziğinde adını siteden silersin
okey moruk seni mi kıracam benim için bu iş çocuk oyuncağı kadar kolay
biliomusun dostum onların yazamadıklarını görmek benim için en süper olay
dewam ediin 5 dakkalık diss bu kadar olur beğenmeyen bana diss sallasın
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics