Buyur MesthLeS başLa rakip zaten rakip değiL lakin MesthLeS sen kendinLe yarış , umursama ,
Ortam zaten bayat bence Mode sen cevap verme forumu kapat şiddet gösteriLir kraLLarLa uğraşana...
Geç kaLınmış gençLiğinde yaşın 30 a geLse biLe veLetsin , akLında zina pLanLarıyLa gezersin biter birgün hevesin ,
Karşında büyük usta lakin sen ona aLdanma çünkü herkese karşı kesiLir nefesin , özenti değiL misin eLinde buLunur Efes'in ,
İlk başLar abin çünkü kraLLar önden gider her daim kıyasLanmaz Mode iLe benim rapim , kıyasLıyanLar utansın ,
BeceriLememiş oLduğundan doLayı mındarsın , kurtarsın seni benim eLimden abiLerin , kurtaramaz artık seni basın ,
EziLmen oLur her siteye manşet özentisi oLduğun mic Check hayata tutunmana yetmeyecek bu sefer kondom ,
Benim şah oLduğum oyunda sensin piyon şimdi ezdikten sonra gönLünü aLmaya yetebiLir hediye edeceğim kırmızı don ,
Diss hayatına ben vereceğim son sana öğretmekte oLduğum kazanma taktikLerim bana işLemez sahibinden döner ,
Arkanda buLunan yaLakaLara biLe benim önder yapabiLiyorsan bana cevap gönder üstünde buLunan ışıkLar söner ,
Flush RoyaL bende şansın eksiye düşmüş sanırsam ağLama güLüm kes be , son 2 Liğe girerken Mode nakavt iLe yerde ,
10 üzerinden puanLarsak rapLeri MesthLeS 11 puana sahip ve senin puan ibren haLa eksi haLinde yahut 100 üzerinden Birde..
Buyur MesthLeS başLa rakip zaten rakip değiL lakin MesthLeS sen kendinLe yarış , umursama ,
Ortam zaten bayat bence Mode sen cevap verme forumu kapat şiddet gösteriLir kraLLarLa uğraşana...