akametli topraklarda kendini zorlamaya benzer yaptığın hadise..alazını söndürmeye yeter ABELİAnın sesi kötümse..belagatta tek usta akisini yatsıma..gaza basmaya hali kalmamış tosbağa..acizini bide farketse..edna kelamlar birbiri ardına..sana nail deil bu mekanda.maliktir mazharlar bana..mezbeleyi bile sennle kirletmezler mevkini artık sen anla!!!beynini akılla doldursun mevla!!
yermekse amacım seni bu yolda her tarz meşru..meşruhatlar çelişkili.tutmaz birbirini..meşun zihniyetini seviyendiki meşrutiyetle et belli..
hangi lügatta yazar benliğimin kimliği??alemşümul dısslerim manasız dıssine pislerim aleni bir yorumdur hislerim..her büyeyi birleştiri pistlerim..
üslubun esperanto hodbin şahsiyet boş dısslerini biraz berkitet..rüzgarda savrulan yaprak kadar hafif kalırsın bna kabulet..saygınlık kazanmak için kısa yoldan beni taklit et..kanaman durmadan altından eksik olmasın ped...!!
hala Anka kuşuna inanan mesthles..boşuna zorlanan beyin çıktı pısss! antipatik tipine..büyümemiş
sansürlendi ayıtlanmamış bitine birde ABELİAdan darbe....
andavalı şahsiyet afsun kelamlarımla akidene yeret..bedbin mefhumlar sardı seni aniden olsun vardır bir keramet..haznem doldukca dısslerimde görülür bereket..
fonksiyonuna dahi uymayan sözde ''insan''..benim tabiatım yetmez ama ALLAH verecak ihsan..bıyıkaltından gülsen de bu tezime inan ..megolaman abi sen böylesin tamam öyle san..yanımda kalsan bir-iki laf kapsan tekerlemelerini sunsan yine yaranamazsın olayın yalan...
mağlubiyeti hissettin zaten başından pesettin..çıkardığın her satırın nötr etkisini testettin ABELİA bir üstat zorda olsa farkettın..kaçmak çare ise mesthles tam bir ''VAHDETTİN'' !!!!
Sözlerimin etkisiyle yandın sonuç pis kokulu bie leş ortam çocuğu olmuş muşmula bir keş..silahını seç hadi klozete yerleş yaptığın ryhmelar yalnızca sesteş..
teketek rapper savaşı..cürümü aşgın rapci nazar değmesin
sansürlendi kaşı ..mefhumlarıma yorum katamazsın 0-3 beyin yaşı..sırnaşır kedi gibi pirelenmiş başı..
gücümü serdim acımasızca seni yerdim boş konuşmaksa marifetin ben kendimi rapime verdim..yolları açtım bide baktım karşıma sen çıktın haklısın siman andırıyor b.o.k.a..sinekler bedeninde uçuşuyordur mutlaka!!sifonu çekmek üzereyim hadi anı yakala..türünün tek örneği pislick yalaka..
bahaneler bende başlamaz ama sende boldur bu mevzuda kimse senle yarışamaz..erkek diye geçinen kalas..kızım diye övünen ben.benden sana bir kelimem ''olmuş sizin gibiler EZİKMEN'' !!