Genel Okuyucu İçindir:
Bizi küçük göreni ben hiç görmem,abartıyosun lan ben okadarda sövmem,
korktuğun rengidir,senin gibileri sadece dövmem,dilin ne kadar uzun ki uzunmuş gövden,
benim aletlerimi sorma lan odur büyük bir rekortmen,küfürlerime dayanamas meth ödlek.,
hiç değişmiyosun yine bi b.k zannediyo kendini,sözlerin havalımı bence çok kötü
sözleri kafiyesiz bi halt olmaz senden meth'im,bizi çocuk bellemiş kendi sanki alim,
daha iyi beklerdim ama demek ki budur en iyi marifetin,diss'i bebe işi sanar
kibarlık bekler nedir bu olay şiirtlemi,senin gibilerin yeridir home,
okumaktan sıkıldım ulaan bu ne , çok naziksin battlede acımam sokarım,
başka bi ortmda görüşürkes kesilir iflahın,senden kötülük gelemez milleti oyalarsın,
bastırdıım zaman sana kabız olursun s.çamassın,otomotik sanar kendini belli stilinden
fişin nerdedir meth çekiyimde kesil len,ben olurum kurutma makinesi seni dissle kuruturm,
adı bile anlamsızmış diss'ine osururum say say bitmez ki çoktur kusurun,
sokak filan diyosun undergraund sokaksız olmaz ama size ayrıcalık kızlar yatar evde,
zaten kapla'ın 13ü bile ateş o bize yeter,asıl sen ısınmaya bak aletimle,
bu diss'i okuduğun ana gittim sancı oluşmuş karnında,beni belike eliycen ama sözlerimle
ezdim ben seni zavallısın lan,kene gibi yapışırsam bırakmam rahat,
o zmanda bende çekmek zorunda kalırsın kahır,bura yeriin deil asıl yerin ahır,
Başka Yerdende Gireyim Bari(18+)
Karşımdaki ne lan,bu işi bas bayağı oyun sanar,kaplan y.rrraklar,bi tutarsa bırakmaz,
soktumu çıkarmaz bu diss'te terbiyesizim biraz,ahlaksızlıkta süperim en kralını tanımam,
gel yanıma çakayım sana 4x4 ooff varmış meğer ne g.t,bu sefer diğer kaplanlar s.ksin,
s.ksin s.ksin olursun elek,üstüne çıkmış birsürü kaplan nefes alamaz basar kaplan,
meth noldu kasılıp kaldı biraz,ağzımı açarsam eğer çıkar küfürbaz aydo,sözleride baydı,
kaplan bacak arası kaydı,yere düştü ve hakem saydı 10 olmadan kaplan yine üstüne yatıı,
her taraf kan oldu,meth dayanamadı bayıldı
En son kaplan13 tarafından Cuma Ağus. 07, 2009 12:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi