Myrapstyle 2. Tur Turnuva - KAPLAN13 & MESTHLES ( 4-6 ağustos ) 47334412

Join the forum, it's quick and easy

Myrapstyle 2. Tur Turnuva - KAPLAN13 & MESTHLES ( 4-6 ağustos ) 47334412
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Myrapstyle 2. Tur Turnuva - KAPLAN13 & MESTHLES ( 4-6 ağustos )

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Cakota-M

Cakota-M
Administratör
Administratör

Kurallar belli, anlayın artık a.m.q, hadi kalemlere kuvvet...!

Kaplan13 başlar - Mesti cevaplar
Mesti başlar - kaplan13 karşılar

Ronaryum

Ronaryum
Administratör
Administratör

dilim dönerken vurdum noktayı,
yapıştırdım,diss'i ve noktayı,
hortumu taktım ve suladım bu otları,
bize diss atarlar nedir zorları,

gidicekler buradan görünmüş yolları,
s.ktim bunları ağırdı sollarım
çok düşüktü seviyen,inemedin ben yukardayım,
kişner bu katır,bilemez ne anlama gelir bu satır,

var bende hatır şansına etmem fazla küfr,
iyice karıca diss atar istersen tak orana burana püskül,
sökül ulan battle'ni görelim,seni arenamıza gömelim,
kördür gözlerin göremezsin battle ne demektir.
ayırmalarına bakılırsa sana göre battle yemektir,
o zaman benim diss'te yemekte acı biberdir.!
diss atar kaplan böyle hiperaktif,
meth'in sözleri sıkar adamı lag-lig

battle arena'nın adı myrap,oyun alanı değil
diss'lerinin içerdiği sözler,şiirseldir
tekrar hatırlatırım burada diss'leşilir
çok fazla zorlamıyorum aslında nazik'im

kaçamazsın benle diss'leşirken,mağf ederim seni serilirsin yerlere,
kaplan atlar yere serilir eşşek gibi leşin,
kaplan çok serttir söyleyeyim peşin
bittimi işin gönürünür kapı hızlı olur gidişin...

MesthLeS

MesthLeS
Moderatör
Moderatör

Bu yaptığım battLe sayıLmaz karşımdaki diss atmamış ki , rap dediğimiz uğraşa azda oLsa hiciv katmamış ki ,
Dilin dönerken beyninde dönmüş 360 derece , topLuLuğunun adı kapLanda oLsa geneLiniz sadece bir haşere ,
HazırLan bu battLedan sonra mahşere , kıyamet kopabiLir bu battLedan sonra eğer şu kapLan miyav derse ,
Küfür kuLLansan ne farkeder seviyeni en ezikten gerizekaLıya çeker , korkma yavrum gerekirse yerim acı biber ,
Sokakta doLaşırsın eLinde şeker , babandan dayak yiyince mi karar verdin rape başLamaya , ayy ne şeker ,
Şansın karşıma bu seviyede bir adamı çıkarması küfre eşdeğer lakin haLin çok beter , pişman şimdi keLimeler ,
Vücudum sanki bir kartaL , ve sen koLaysın benim için bir serçe yakaLamak kadar , kasmam kanatLarımı ,
Rapin en az kıçın kadar hantaL , ve şimdi koşmak zorundasın daha doğrusu kaçmak , unutma suratımı .!!

Düzen üzer seni küfür düzer rapini iki eLinLe doğruLtamadın bir s.kini pardon pipini , alda git rapini burda izin yok çocukLara yaşın tutmaz oğlum MesthLeS'le battLe'a kasmışsın kendini birazda oLsa eski günLerin hatrına sokmuyacağım fazLa .. Olmaz bu işLer lafLa biz rape değer verdik bu yoLda tüm benLiğimizi serdik sen ise tamamen özenti kimLik ben ve tayfam senin gibiLeri çok s.ktik .!

MesthLeS

MesthLeS
Moderatör
Moderatör

Sıra geLdik attack rhyme'a senin yaptıkLarın crime'sa , benim anLattıkLarımı arar mafya ,
Karşımdaki adam henüz süt kadar saf ya , sen biLmezsin lakin tipin benzer aynı Aya sofya ,
Kellen 3 kaLibre s.kin diLinLe eşdeğer mesafe sen bok çuvaLındaysan benim mekan mozoLe ,
HaliyLe bak şu hâLine 10 keLimenden en fazLa 1'i kafiye , benim karşında olman tam bir gâile ,
Anlamadığın kısımLarı sor okey mi ? sen rapi sokakta ararken biz rapi düşüncede aradık ,
Artık sana Myrap karanLık , sen rapi googLeda tararken biz gerçekLeri hep düşüncede taradık ,
Karşımda olmandan dolayı bu battLeda yoLum patika seninkisi ise gedikLi bir menziL , koLay geLsin ,
Forumdaki en abdaL lyriciste denk geLdim neden dersen yaptıkLarın tamamen nesir , oLay sensin ,
KapLan terbiyecisi sıfatındayım pisLik yaparsan yersin şamar , rapinLe oynadın salak bir kumar ,
UmutLanma kendine çünkü farkımız en azından 10 kuLvar , köprünün aLtından çok geçti suLar ,
İşte karşında myrap battLe ring , ulan sen misin king ? s.ktir ol gitde önce rap yapmayı öğren ,
Statik statümüz farkLı spastik özürLü kLasmanındasın sen , yanLış anLama küfürLerim hicven ,
Ata sporum güreş sen yap hâLa piLates , çağrı ver köpekLerine daha doğrusu kediLerine SOS (es-o-es)
2 dk sus kabacası ses KES , şu anda yaptığım ideoLojik seks ağzında PES karşında duruyor Mesth-LeS.!!

Mitolojik canLıyım adım titan sen misin kapLan uLan ? adından utan , tek nüsham eşittir senin tüm geçmişin tebrikLer IQ sınavında öküz seviyesini geçmişin bütün gün uğraşıp ancak bir bok etmişin sen pistoL'le daLarken benim elimdedir MACHİNE , biz cenkteyiz vücudumuzda paLaska saLdırı borusu öter çevremizde paLanka kıçına sıkarsam kurşunu sana sıcak geLir Alaska kapLan biLe oLsan miyav dersin bu savaşta , şimdiye kadar oldun %80 leş sokak p.çisin tüm eksen keş göremezsin çünkü yok artık sana güneş al işte bu yaptığım gerçek Ateş .!

Ronaryum

Ronaryum
Administratör
Administratör

Genel Okuyucu İçindir:
Bizi küçük göreni ben hiç görmem,abartıyosun lan ben okadarda sövmem,
korktuğun rengidir,senin gibileri sadece dövmem,dilin ne kadar uzun ki uzunmuş gövden,
benim aletlerimi sorma lan odur büyük bir rekortmen,küfürlerime dayanamas meth ödlek.,
hiç değişmiyosun yine bi b.k zannediyo kendini,sözlerin havalımı bence çok kötü
sözleri kafiyesiz bi halt olmaz senden meth'im,bizi çocuk bellemiş kendi sanki alim,
daha iyi beklerdim ama demek ki budur en iyi marifetin,diss'i bebe işi sanar
kibarlık bekler nedir bu olay şiirtlemi,senin gibilerin yeridir home,
okumaktan sıkıldım ulaan bu ne , çok naziksin battlede acımam sokarım,
başka bi ortmda görüşürkes kesilir iflahın,senden kötülük gelemez milleti oyalarsın,
bastırdıım zaman sana kabız olursun s.çamassın,otomotik sanar kendini belli stilinden
fişin nerdedir meth çekiyimde kesil len,ben olurum kurutma makinesi seni dissle kuruturm,
adı bile anlamsızmış diss'ine osururum say say bitmez ki çoktur kusurun,
sokak filan diyosun undergraund sokaksız olmaz ama size ayrıcalık kızlar yatar evde,
zaten kapla'ın 13ü bile ateş o bize yeter,asıl sen ısınmaya bak aletimle,
bu diss'i okuduğun ana gittim sancı oluşmuş karnında,beni belike eliycen ama sözlerimle
ezdim ben seni zavallısın lan,kene gibi yapışırsam bırakmam rahat,
o zmanda bende çekmek zorunda kalırsın kahır,bura yeriin deil asıl yerin ahır,

Başka Yerdende Gireyim Bari(18+)
Karşımdaki ne lan,bu işi bas bayağı oyun sanar,kaplan y.rrraklar,bi tutarsa bırakmaz,
soktumu çıkarmaz bu diss'te terbiyesizim biraz,ahlaksızlıkta süperim en kralını tanımam,
gel yanıma çakayım sana 4x4 ooff varmış meğer ne g.t,bu sefer diğer kaplanlar s.ksin,
s.ksin s.ksin olursun elek,üstüne çıkmış birsürü kaplan nefes alamaz basar kaplan,
meth noldu kasılıp kaldı biraz,ağzımı açarsam eğer çıkar küfürbaz aydo,sözleride baydı,
kaplan bacak arası kaydı,yere düştü ve hakem saydı 10 olmadan kaplan yine üstüne yatıı,
her taraf kan oldu,meth dayanamadı bayıldı

En son kaplan13 tarafından Cuma Ağus. 07, 2009 12:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

Cakota-M

Cakota-M
Administratör
Administratör

Kapışma bitmiştir. Mesthles bir üst turda...!

Kalemlerinize sağlık beyler, kaplan çok çabaladın ikinci disste çok iyi gördüm seni böyle devam etmen dileğiyle. Bir anda kaliten artmış ikinci dissinde hayırdır İnşallah Very Happy İyi gidiyorsun devam et...!

Yorumları alabiliriz, Mesti ikinci turda...!

Cakota-M

Cakota-M
Administratör
Administratör

+rep ulan ikinizede Very Happy:D:D

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]